Çatıların Bakımı ve Temizliği, Su yalıtımı veya izolasyon , Molümer | Su Yalıtımı | Boya | Beton Katkıları | Hazır Renkli Sıva , SepetSEPETİNİZ
Sepetinizde ürün yok
SEPETİNİZ
Sepetinizde ürün yok

Çatıların Bakımı ve Temizliği


Yayın Tarihi: 02.09.2019 14:32 Güncellenme Tarihi: 07.07.2022 13:37
BLOG
Çatıların Bakımı ve Temizliği

 

4 Mevsimin yaşandığın güzel ülkemizde mevsim geçişlerinin getirmiş olduğu çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalırsınız. Bu sorunlardan bir tanesi de soğuk-sıcak, kar-yağmur-güneş geçişlerinde aşınan ve eskimeye yüz tutan çatılarınızın bakımı ve temizliği sorunları olarak karşınıza çıkar.

Çatıların bakımı ve temizliğini aksatmanız durumunda ısı kayıpları, çatı akıtmaları gibi sorunlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sorunları ortadan kaldırmak için çatılarınızın temizliğini yaparak su yalıtımı veya izolasyon eksikliği sonucunda doğan akıtmalar ve ısı kayıplarından kurtulabilirsiniz. Çatıların bakım ve onarımı sonrasında yanlış ve kalitesiz su yalıtımı malzemelerinin kullanılması sebebi ile oluşacak sorunlardan etkilenmeniz içten bile değildir, unutmayın ki kimse yağmurlu günde pencere önünde kahvesini yudumlarken çatısının akmasını istemez. Bu nedenle su yalıtım konusunda profesyonel bir ürün olan Molümer PL05N-01 UV Filtreli Elastomerik Su Yalıtımı ürünü ile yaptırılan su izolasyonu sayesinde hep çatı yıpranmalarına karşı etkili bir çözüm, hem de çatı akıtmalarına karşı kesin bir çözüm üretebileceksiniz. Usta ellerde kullanımı kolay olan ürün için ürün föyünde yazan süre, hız ve şekiller itibariyle karıştırıcı yardımıyla karıştırarak kolay uygulanabilir bir olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sizler de Çatı bakımı ve temizliği sırasında su yalıtımı yaptırarak yağmurlu havada rahat rahat kahvenizi içebilirsiniz, Afiyet Olsun :)

İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et