MOLÜMER PL08 DENEYİMLERİMİZ , Molümer | Su Yalıtımı | Boya | Beton Katkıları | Hazır Renkli Sıva , SepetSEPETİNİZ
Sepetinizde ürün yok
SEPETİNİZ
Sepetinizde ürün yok

MOLÜMER PL08 DENEYİMLERİMİZ


Yayın Tarihi: 23.11.2022 22:03 Güncellenme Tarihi: 23.11.2022 22:07
HABERLER
MOLÜMER PL08 DENEYİMLERİMİZ

İzmirin altındağ ilçesinde müşteri ziyaretlerimiz sırasında sokakta araçta geçerken Molümer PL08 in eski bir kovasını gördüm. Mahallede hemen geriye gelip sokakta oturan bir amca ile sohbet etme gereği hissettim. ağabeyimize bu kova ile ilgili bu ürünü nerede kullandınız kaç yıl oldu gibi sorular yönelttim. bey amcamız sağolsun bu ürünü evinde terasta kullandığını hala bu 9 yıl geçmesine rağmen ürünün terasında durduğunu söyledi.

Kartımı uzatıp bu firmanın sahibi olduğumu ve ürünün son durumunu görmek istediğimi ilettim. sahada ürünümüzün performansını görmek beni heyecanlandırmıştı.Bey amca 2 katlı evinin teras katına beni çıkartıp kömürlük gibi kullandığı üzerinde masa sandalye attığı ürünümüz bir bölümü fileli bir bölümü filesiz olarak durmaktaydı. ürünün hala görevini devam etmesi ve bir sorun yaşamaması beni son derece memnun etmişti.

Ürünümüzün ve kovamızın hala görevlerini yerine getirdiğini görmek beni ziyadesiyle mutlu etmişti. Bu arada kovamız ile kömür taşıyorlardı :) Bey amcaya uygulamadan ve ürünümüzü kullandığından dolayı teşekkür ettim.

Firmamız ürettiği ürünlere her daim garanti vermiştir. Molümer her yıl yenilenmeye kendini geliştirmeye devam etmektedir. Önemli olan müşteri memnuniyeti ve kaliteyi piyasadan geri dönüşleri duymak sizin doğru yolda olduğunuzu gösterecektir. 

Molümer vizyon ve misyonuyla bu dünyada iz bırakmaya, nesiller boyu bu vizyon ve misyonu taşımaya yılmadan devam edecektir.

 

Ayhan Öncü
Yönetim Kurulu Başkanı

Tavsiye Edilen Ürünler

İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et