pah bandı, dip köşe çalışması, su yalıtım detayı , Molümer | Su Yalıtımı | Boya | Beton Katkıları | Hazır Renkli Sıva , SepetSEPETİNİZ
Sepetinizde ürün yok
SEPETİNİZ
Sepetinizde ürün yok

Su Yalıtımında Dip Köşe Detayları


Yayın Tarihi: 22.05.2023 16:40 Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 16:46
BLOG
Su Yalıtımında Dip Köşe Detayları

Bir binanın su yalıtımı, yapıyı nem, su sızıntısı ve diğer olumsuz hava koşullarının etkilerinden korumak için son derece önemlidir. Su yalıtımının başarılı bir şekilde uygulanması, binaların dayanıklılığını ve ömrünü artırırken, iç mekanlarda oluşabilecek olumsuz etkilerin önüne geçer. Bu noktada, su yalıtım malzemeleri ve uygulama yöntemleri büyük bir önem taşımaktadır.

Su yalıtım malzemesi olarak Molümer PL05N-01 elastomerik reçine esaslı su yalıtım malzemesi ve Molümer Geo Pah Bandı, su yalıtımının duvar dibi ve baca kenarlarındaki önemini vurgulayan mükemmel bir kombinasyon sunmaktadır. Bu ürünlerin bir arada kullanılması, eksiz ve sağlam bir su yalıtım sistemine olanak tanır.

Duvar dibi ve baca kenarları, su sızıntısının en yaygın olduğu noktalardır. Bu alanlarda doğru su yalıtımı uygulaması yapılmadığında, suyun yapıya sızması ve nemin içeri girmesi söz konusu olabilir. Bu durum, iç mekanlarda küf, rutubet ve yapısal sorunlara yol açabilir. Ancak, #Molümer PL05N-01 elastomerik reçine esaslı su yalıtım malzemesi ve Molümer Geo Pah Bandı ile yapılan su yalıtımı, bu olumsuzlukların önüne geçmektedir. 

Unutulmamalıdır ki deprem, statik binanın hareketlilikleri dikey ve yatay alanlarda betonun, şapın deformasyonuna neden olmaktadır. Web sitemizde ÇÖZÜMLER bölümünde bununla alakalı birçok detay ve örnekler bulunmaktadır.

İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Reddet Kabul Et